RESOR Våren 2020


För resorna gäller medlemskap i Senioruniversitetet
Anmälan är bindande och reservlistor upprättas. Vi bekräftar deltagande vid anmälan och gör brevutskick med all information cirka 14 dagar före avresa och resan betalas då omgående till bankgiro 5124-6981. Start från Församlings-hemmet på Sveagatan i Varberg om inget annat anges. Påstigning kan även ske vid Järnvägsstationen i Veddige och vid Sunvära Kvarn. Detta ska anges vid anmälan. Särskilda behov, allergier och dylikt anges vid anmälan.
 Vid avanmälan senast en vecka före avresa kan egen ersättare medfölja eller erbjuds platsen till person från väntelistan om sådan finns. Återbetalning av förbeställda biljetter, mat eller entrébiljetter kan vi tyvärr inte göra om ersättare inte kan hittas.

Anmälningarna sker i första hand på vår hemsida, www.vsu.se eller via E-pot info@vsu.se.
Senioruniversitetets expedition tel  0340-87300 (telefonsvarare utanför expeditionstid),
E-post info@vsu.se, via vår Hemsidan vsu.se eller per brev.

Frågor angående resor besvaras av Anita Kårfalk, tel. 073-0910838


Ni kan redan nu anmäla er till vårens resor

Onsdagen den 4:e mars 2020 
Andrew Lloyd Webber Gala,  Göteborgs Konserthus
En hyllningsshow som hedrar en av vår tids största musikalkompositörer. Vi får njuta av ett urval
från hans mästerverk som Phantom of the opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita med flera. Fyra internationellt uppmärksammade solister tillsammans med en sång-och dansensemble tar med publiken på en känslomässig berg- och dalbana.
Pris 995 kronor per person inklusive parkettbiljett.
Anmälan senast den 15:e februari.

Fredagen den 3:e april 2020
Resa till Hornborgarsjön och trandansen

Vi åker till Hornborgarsjön den 3:e april. I resan ingår buss, 11-kaffe och lunch. Avresetider och pris är ännu inte fastställda utan meddelas senare.
Anmälan senast den 12:e mars.


Torsdagen den 16:e april 2020
Resa till Wapnö gård och Halmstad konstmuseum
Vi reser till Wapnö gård, där vi får en visning samt möjlighet att besöka gårdsbutiken, som är öppen på torsdagarna. Där äter vi också lunch med råvaror från gårdens egna produkter. I lunchen ingår vatten och kaffe. Efter lunchen åker vi till Halmstad konstmuseum, där vi får en guidad visning "Husesynom arkitektur och konsten i huset". Visningen pågår ca 45 minuter till en timma. Sedan fri tid att se konsten på egen hand. Kostnad 750 kronor per person.
Anmälan senast den 4:e april.