resor hösten 2017   

För resorna gäller medlemskap i Senioruniversitetet.
Anmälan är bindande och reservlistor upprättas. Vi bekräftar deltagande vid anmälan och gör brevut-skick med all information ca 14 dagar före avresa och resan betalas då omgående till bankgironummer 5124-6981. Start från Församlingshemmet på Sveagatan i Varberg om inget annat anges. Påstigning kan även ske vid Järnvägsstationen i Veddige och skall anges vid anmälan. Särskilda behov, allergier  o dyl anmäls i god tid. Vid avanmälan senast en vecka före avresa kan egen ersättare medfölja, eller erbjuds platsen till person från väntelistan om sådan finns. Återbetalning av förbeställda biljetter, mat eller entrébiljetter kan vi tyvärr inte göra om ersättare inte kan hittas.


OBS!! Anmälningar görs på nedanstående formulär (då sänds din anmälan direkt till VSU) alternativt till Senioruniversitetets expedition tel 87300 eller info@vsu.se

Reseansvariga och kontaktpersoner är:
Lena Kolbeck     
Jan Persson          0340-219610


Tisdag 12 september 2017 - avresa kl 08.30
Resa till Limmared
Vi åker först till Svenljunga. Vid ankomsten serveras kaffe med fralla. Sedan tittar vi på egen hand på bilmuseet där vi alla säkert blir lite nostalgiska. Därefter fortsätter vi till Limmared och Glasets Hus där vi får en guidad visning och därefter lunch. I Limmared finns inte mindre än 13 antik- och loppisbodar som vi också får tillfälle att besöka. Innan avresan från Limmared besöker vi Återbruket. Vi beräknas vara tillbaka i Varberg senast vid 19-tiden.
Pris: 570 kronor per person.
I priset ingår bussresa, fika och lunch.
Du får kallelse och inbetalningskort i god tid före avresan.  


Tisdagen den 21 november 2017
Höstlunch på Stadshotellet kl 13.30
Som ett trevligt avbrott i novembermörkret samlas vi till en gemsam höstlunch på Stadshotellet. Vi umgås med varandra över en bit mat och bjuds på underhållning som vi tror kommer att uppskattas.
OBS! Betalning på plats. Kontant betalning!
Pris: 100 kronor per person
Vi villha din anmälan senast den 10 november 2017


Fredag 8 december 2017 - avresa kl 16.30
Änglaljus, Tyska Kyrkan (Christinae) Göteborg kl 19.00

Medverkande: John Kluge, Sonja Aldén och Linda Lampenius.
Vid flygeln: Carina E. Nilsson. Körer: Kärra N’ån och Symfoniorkester.
Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Kyrkan är mycket vackert utsmyckad. Körer och solister gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus. Konserten pågår till kl. 20.30.
Pris: 620 kronor per person.
I priset ingår bussresa och entré.
Vi vill ha din anmälan omgående på grund av svårigheter med biljetter
Du får kallelse och inbetalningskort i god tid före avresan


VÄLKOMNA TILL VÅRA RESOR!