RESOR HÖSTEN 2018


Reseansvariga och kontaktpersoner:
Göran Leksell
Lena Kolbeck
Jan Persson  0709-205766


För resorna gäller medlemskap i Senioruniversitetet.
Anmälan är bindande och reservlistor upprättas. Vi bekräftar deltagande VID ANMÄLAN och gör brevutskick med all information ca 14 dagar före avresa och resan betalas då omgående till bank-gironummer 5124-6981. Start från Församlingshemmet på Sveagatan i Varberg om inget annat anges. Påstigning kan även ske vid Järnvägsstationen i Veddige och skall anges vid anmälan. Särskilda behov, allergier o dyl anmäls i god tid. Vid avanmälan senast en vecka före avresa kan egen ersättare medfölja, eller erbjuds platsen till person från väntelistan om sådan finns. Återbetalning av förbeställda biljetter, mat eller entrébiljetter kan vi tyvärr inte göra om ersättare inte kan hittas.


OBS!! Anmälningar görs på nedanstående formulär (då sänds din anmälan direkt till VSU) alternativt till Senioruniversitetets expedition tel 0340-87300 eller info@vsu.se. EXTRA EXTRA!!!!!!! NYINSATT!!!!!!!!!!!!!

Lördagen den 17 november kl 19:30
 
THE PLAY THAT GOES WRONG!
 
Sven Melander står bakom rodret på denna succékomedi. På scen står en mix av välrenommerade skådespelare och komiker. Underhållning på hög nivå är att vänta.
 
Handlingen är ett teatersällskap, som sätter upp ett klassiskt mordmysterium vilket utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln säger:  Allt som kan gå fel.... gör det! Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen kan genomföras.
 
Speltiden är 2,5 tim inkl paus. I priset ingår bussresa och parkettbiljetter.
Vi har biljetter till föreställningen som inklusive bussresa kostar kr 895 per person.
 
OBS! Sista anmälningsdag är den 9:e oktober 2018 och kan enklast göras på nedanstående formulär alternativt via E-post info@vsu.se eller Telefon 0340-87300
Anmälningen är bindande!

Meddelande om avgångstid och plats meddelas i samband med att information och inbetalningskort sänds i god tid före avresa