Information gällande Matvandring i Göteborg
En påminnelse till dig som deltog i Anders Molins kurs Mat och dryck och som vill deltaga i Matvandring - Saluhallen, Göteborg:
Matvandringen äger rum den 3 april kl 16.00.
Träffpunkt Kopparmärra i Göteborg kl 16.00.
Var och en tar sig dit på egen hand.
Glöm inte att anmäla dig till Anders Molin, tel 073 377 50 44


vÅRTERMINEN 2019
Om du undrar varför du får frågan "Är du en robot" så gäller det den ökade säkerheten. Direktiv  kommer från vårt samarbete med vår leverantör. Det är bara att kryssa i "jag är inte en robot" och sedan sända iväg meddelandet. Läs mer under fliken Aktuellt.
Så här fungerar det:
Robotfiltret består av ett test som är enkelt att lösa för människor men desto svårare för automatiska program, robotar. När du kryssar för rutan “Jag är inte en robot” längst ner i formuläret sker slump-mässiga kontroller och en serie bilder visas för besökaren, som då måste tolka bilderna och skriva in svaret i ett fält, för att kunna skicka in sitt formulärsvar. När Google sedan känner igen en användare slipper de utföra testet och behöver bara kryssa för rutan för att skicka sitt svarPS. VSU:s adress var tidigare Birger Svenssons väg 28D. Den har fått nytt namn och heter numera Svärdfiskgatan. VSU:s adress är Svärdfiskgatan 4. DS.

Senioruniversitetet drivs i samarbete med Folkuniversitetet