vÅRTERMINEN 2019

Nu har de flesta kurserna startat och VSU önskar dig en trevlig kursvår! Styrelsen håller nu på att förbereda årsmötet som äger rum den 28 februari kl 14.00 på Varbergs Teater.

Kallelse till årsmötet med förslag på dagordning samt
Verksamhetsberättelse för Varbergs Senioruniversitet år 2018 finns under fliken Aktuellt.
 


Varmt Välkommen till årsmötet!
PS. VSU:s adress var tidigare Birger Svenssons väg 28D. Den har fått nytt namn och heter numera Svärdfiskgatan. VSU:s adress är Svärdfiskgatan 4. DS.


Om du undrar varför du får frågan "Är du en robot" så gäller det den ökade säkerheten. Direktiv  kommer från vårt samarbete med vår leverantör. Det är bara att kryssa i "jag är inte en robot" och sedan sända iväg meddelandet. Läs mer under fliken Aktuellt.
Så här fungerar det:
Robotfiltret består av ett test som är enkelt att lösa för människor men desto svårare för automatiska program, robotar. När du kryssar för rutan “Jag är inte en robot” längst ner i formuläret sker slump-mässiga kontroller och en serie bilder visas för besökaren, som då måste tolka bilderna och skriva in svaret i ett fält, för att kunna skicka in sitt formulärsvar. När Google sedan känner igen en användare slipper de utföra testet och behöver bara kryssa för rutan för att skicka sitt svar.

 

Senioruniversitetet drivs i samarbete med Folkuniversitetet